De voordelen van een Swopper stoel

De voordelen van een Swopper stoel

Een van de bekendste en beste stoelen voor op een kantoor zijn de Swopper bureaustoelen. Deze stoelen van Swopper zijn al jaren een hit onder kantoren en mensen die veel achter een bureau werken. Het unieke ontwerp van de stoel is maar een van de vele redenen dat de Swopper zo gewild is. De Swopper is een stevige stoel met alleen een zitkruk. Er zitten dus geen leuningen aan de stoel. De Swopper is makkelijk te bewegen door de flexibele onderkant van de stoel. Hierdoor is de Swopper niet alleen populair bij bijvoorbeeld tandartsen en kappers, maar ook bij kantoorwerkers. Hieronder een aantal voordelen van de Swopper.

Gaat rugklachten tegen

Op de Swopper zit je op een bepaalde manier die rugklachten tegengaat. Je wisselt op de stoel constant van houding. Misschien verwacht je juist meer klachten, doordat de stoel geen leuningen heeft, maar niks is minder waar. Door de constante beweging krijg je je juist minder last van klachten in je rug, nek en schouders. Omdat je de hele tijd beweegt op de stoel, wordt je rug sterker en stabieler en krijg je minder last van klachten. Met de Swopper is het dus gedaan met de rugklachten.

Goede doorbloeding

Ook zorgt de stoel voor een goede doorbloeding en dit komt ook weer mede door de constante beweging die je hebt op de stoel. Door het bewegen ontspan en aanspan je je spieren elke keer en dit zorgt voor een goede doorbloeding. Ook de houding die je aanneemt op de stoel zorgt voor een goede doorbloeding. Hierdoor blijf je fitter, word je minder snel moe en worden je benen niet ongemakkelijk afgeklemd.

Onbewust bewegen op een stoel

Baal je omdat je eigenlijk te weinig beweegt bij je kantoorbaan? Dat is verleden tijd met de Swopper. Op de Swopper beweeg je bewust en onbewust eigenlijk de hele tijd. Niet alleen zorgt dit voor minder rugklachten en betere doorbloeding, ook train je onbewust je lichaam. Doordat er geen leuningen zijn, span je je rug, armen en benen aan, waardoor deze goed getraind worden en sterker worden.

Ook interessant

Poort automatiseren: gemak, veiligheid en comfort in één stap

Poort automatiseren: gemak, veiligheid en comfort in één stap

Stalen taatsdeuren – Een stijlvolle keuze voor jouw interieur

Stalen taatsdeuren – Een stijlvolle keuze voor jouw interieur

Tips voor een sfeervol interieur

Tips voor een sfeervol interieur

Waar plaats je een houtkachel in huis?

Waar plaats je een houtkachel in huis?